Copyright ©2012-2016 All rights reserved. TelOp Onderwijs.    algemene voorwaarden & disclaimer
Home. Bijles. Groepsles. Wiscat. Studiebegel.. Examentr.. Scholen. Contact.
Momenteel wordt het vak rekenen opnieuw geïntegreerd in het P.O. en V.O. volgens de referentieniveau's van de commissie Meijerink.
Bent u er als school of stichting helemaal klaar voor, want de eindtoets komt eraan en uw school zal mede hierop afgerekend worden.
Tijd voor actie! Geen lezing van commerciële jongens, maar een actieve workshop van wiskunde-docenten en coördinatoren, die reeds alle ervaring hiermee hebben opgedaan in het V.O.
Scholen.

Voor scholen verzorgen wij scholingen voor onderwijzend personeel. De prijs voor een scholing van 3 uur bedraagt €180,00 per deelnemer. Bij een groot aantal deelnemers, meerdere dagen of afwijkende tijdsduur leveren wij maatwerk.

 

Onze professionele bijscholingen voor leerkrachten uit het vinden plaats op een door u gekozen locatie of op uw school, maar u kunt natuurlijk ook naar ons komen (onze vaste cursuslocatie bevindt zich in Maasbracht, centraal in Limburg en voor iedereen goed bereikbaar met groot en gratis parkeerterrein). Bij ons zijn extra faciliteiten zoals bv. gebruik van onze andere conferentiezalen, lokalen (zelfs tot 600 personen), broodjes, soep, koffie, vlaai enz. zijn allemaal bespreekbaar.

 

Naast het maatwerk voor PO en VO bieden wij ook 2 standaard bijscholingscursussen PO:

Basiscursus rekenen PO

“Wat gaat er allemaal veranderen in het rekenonderwijs? Onmisbare basiskennis voor alle leerkrachten”.

 

Masterclass rekenen PO

“Concretisering van de referentieniveaus 1F/1S voor het basisonderwijs”.

 

Lees hier de hele inhoud van beide cursussen.

Aanmelden school/stichting Geïnteresseerd?
Rekenen voor scholen