Copyright ©2012-2016 All rights reserved. TelOp Onderwijs.    algemene voorwaarden & disclaimer
Home. Bijles. Groepsles. Wiscat. Studiebegel.. Examentr.. Scholen. Contact.
Rekenen basisschool (PO)

Indien u zich aanmeldt voor een privéles, dan nemen wij altijd eerst contact met u op om uw wensen door te spreken. Wij brengen u daarna rechtstreeks in contact met de leerkracht of docent om een tijdstip afspreken voor de bijles. Tevens kunt u met hem of haar de frequentie van de bijles(sen) bespreken: éénmalig, wekelijks, om de andere week of op enkel op vraag.

 

De bijles vindt in principe altijd plaats op onze cursuslocatie in Maasbracht of Sittard, tenzij anders afgesproken met de betreffende leerkracht.

 

Privélessen worden per uur aangeboden en kosten € 39,00 (incl. belastingen) per uur.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons natuurlijk altijd eerst mailen: info@telop.nl

Aanmelden Bijles 1-op-1
Sommige kinderen lopen al vroeg een rekenachterstand op. Dit blijft hen op de basisschool constant achtervolgen. Maar sinds de invoering van rekenen aan de kernvakken van het voortgezet onderwijs is het vak essentieel geworden voor het diploma. 2 keer zakken voor de rekentoets betekent geen diploma in het voortgezet onderwijs. Daarna op het MBO/HBO etc. worden de leerlingen weer geconfronteerd met rekentoetsen. U begrijpt het belang van dit vak. Laat uw kind geen verdere achterstanden oplopen en grijp op tijd in!
Wij hebben voor rekenen P.O. zowel een wiskundedocent als een gespecialiseerde basisschool-lerares in eigen huis!